Parkinson Café Groningen op woensdag 8 maart

Op woensdag 08 maart a.s. vindt er weer een Parkinson Café Groningen plaats in het Grand Café in Maartenshof van Zorggroep Groningen. Het thema voor deze middag is: ”Impulscontrole stoornissen”. Gastspreker is Robbert Borgemeester, arts in opleiding tot neuroloog.

Parkinson Café

Het Parkinson Café Groningen wordt georganiseerd door een aantal enthousiaste zorgverleners die betrokken zijn bij Parkinsonzorg en een tweetal contactpersonen van de Parkinson Vereniging. Het Café vindt plaats in het Grand Café van Maartenshof, Schaaksport 100/102, 9728 PG Groningen. Kosten voor deelname zijn 2 euro, (inclusief koffie/thee). Aanmelden kan via parkinsoncafegroningen@hotmail.com of telefonisch via 050-5354571 (Thea de Haan) of tel 0597-591778 (Greetje Teuben).

Meer informatie
Wilt u meer weten over het programma van een Parkinson Café bij u in de buurt, kijk dan op de website van de Parkinson Vereniging of mail naar parkinsoncafegroningen@hotmail.com. Het volgende Parkinson café staat gepland voor 10 mei. Houd de website in de gaten voor meer informatie.

Sponsoren
De volgende sponsoren maken het Parkinson Café mogelijk: Villerius Medical, Parkinson Vereniging, JUMBO Overwinningsplein, Zorggroep Groningen, locatie Maartenshof.