Kan ik een vragenlijst tussendoor opslaan en later weer inloggen?
Ja dat kan. Al uw antwoorden worden automatisch opgeslagen. Als u de link in uw mail weer opent, kunt u gewoon verder gaan met het beantwoorden de vragenlijst. U hoeft dus niet in een keer alle vragenlijsten te beantwoorden.

Heb ik een gebruikersnaam en wachtwoord nodig?
Als u een tijdje niets invult, wordt de verbinding met de vragenlijst automatisch verbroken. U kunt opnieuw inloggen via de link in uw mail. U hebt geen gebruikersnaam en wachtwoord nodig.

Krijg ik nog meer vragenlijsten die ik moet invullen?
Ja. Vier keer per jaar zult u een uitnodiging krijgen via de mail om de huidige problemen te beschrijven via de vragenlijsten. De vragenlijsten worden vertrouwelijk behandeld. Dat betekent dat we de informatie die u ons geeft, niet aan anderen laten zien.

Hoe vaak moet ik deze vragenlijsten invullen
Het streven is om 4x per jaar een overzicht van uw klachten en symptomen te verzamelen, zoveel mogelijk gekoppeld aan uw bezoeken aan Punt voor Parkinson. Als u vaker dan 4x per jaar een afspraak op onze polikliniek heeft, dan hoeft u toch maar 4x per jaar deze vragenlijsten in te vullen.

Gaat mijn afspraak door als ik de lijst niet helemaal invul?
Nee, uw afspraak gaat niet door. Wij zullen bij de afspraak vragen waarom u de lijst niet helemaal heeft ingevuld. We kunnen u ondersteunen en helpen bij het invullen.

Waarom moet ik deze vragenlijsten invullen?
De arts kan zich beter voorbereiden op uw afspraak. Hij heeft meer tijd voor u en kan u beter onderzoeken. Daarnaast willen we weten of u goed geholpen bent en wat we nog zouden kunnen verbeteren.

Zijn mijn privé-gegevens bij u veilig?
Ja, u vult de vragenlijsten in in een beveiligd systeem. Dit betekent dat wij uw gegevens nooit met anderen delen zonder u toestemming.

Staat uw vraag hier niet bij?

Wij willen graag dat u via de mail contact met ons opneemt.
info@puntvoorparkinson.nl

Als dit niet lukt, dan kunt u ons bellen: 050 -2072130.

Voorbeeld

Voorbeeld brief vragenlijst