Vrienden van Punt voor Parkinson

Onze missie

De missie van de Stichting Vrienden van Punt voor Parkinson is om het leven van patiënten met de ziekte van Parkinson te verbeteren door ondersteuning van het Punt voor Parkinson (PvP) in Groningen. We willen dit bereiken door fondsen te werven die ten goede komen aan de doelstellingen van PvP Groningen, namelijk: optimale zorg, vernieuwend onderzoek en goed onderwijs op het gebied van de ziekte van Parkinson en atypische parkinsonismen.

Het is onze overtuiging dat de zorg voor patiënten met parkinsonisme verbetert door betere samenwerking en integratie van alle betrokken hulpverleners in de regio. Hierdoor kan deze zorg ook efficiënter worden geleverd. Daarnaast zal deze integratie leiden tot een sterk platform voor vernieuwend onderzoek op dit terrein, waarbij alle betrokken professionals door middel van een proces van continue educatie tot de besten in hun vak moeten gaan behoren. Daar willen wij als vriendenstichting graag onze bijdrage aan leveren.

Doneer aan de stichting


Over de stichting

De Stichting Vrienden van Punt voor Parkinson is opgericht in 2016. Het bestuur van de Stichting vrienden van Punt voor Parkinson is verantwoordelijk voor het beleid, de financiën en de besteding van de gelden. Hiertoe stelt het bestuur werkgroepen samen die de uitvoer van dit beleid voor hun rekening nemen. De stichting publiceert jaarlijks een jaarverslag met een beschrijving van het gevolgde beleid en de financiële situatie.


Sail 4 Parkinson

Sail4Parkinson is een zeiltocht, opgezet om fondsen te werven voor onderzoek naar nieuwe behandelingen voor de ziekte van Parkinson. Deze tocht wordt gemaakt met Lemsteraken; prachtige traditionele Nederlandse zeilschepen. Zeilen met Lemsteraken is sensationeel, een ervaring waarin traditie en natuur samenkomen. U zeilt op de binnenwateren van Friesland, en als het weer het toelaat, ook op het IJsselmeer.

Sail4Parkinson wordt georganiseerd door Stichting Vrienden van Punt voor Parkinson. Het is een uniek bedrijfsuitje, maar tevens een mooie gelegenheid om kennis te maken met meer zorgverleners en eventueel samen met uw patiënt iets te ondernemen voor het goede doel.


Contact

  Uw donatie komt voor 100% ten goede aan

  Steun ons en doneer

  U kunt ons eenmalig of periodiek financieel ondersteunen door een donatie te doen. Dat kan veilig en heel gemakkelijk via het platform geef.nl. U vindt daar ook speciale acties die we organiseren.

  We zijn heel blij met iedere bijdrage!

  Doelen

  • optimale zorg bieden aan patiënten
  • vernieuwend onderzoek doen
  • goede scholing & training bieden aan alle zorgprofessionals
  Doneer via Geef.nl

  © 2021 Vrienden Punt voor Parkinson
  Alle rechten voorbehouden