2 juni 2017 Sail4Parkinson: doe ook mee!

Op 2 juni a.s. vindt de 2e editie plaats van de Sail4parkinson. De Sail4Parkinson wordt georganiseerd door de stichting Vrienden van Punt voor Parkinson en is bedoeld om geld in te zamelen voor onderzoek naar nieuwe behandelingen voor de ziekte van Parkinson. Dat is belangrijk omdat er het aantal patiënten met de ziekte van Parkinson nog steeds stijgt. Daarom is er een dringende behoefte aan nieuwe behandelingen, die hopelijk de ziekte kunnen afremmen en/of stoppen. Door mee te doen aan Sail4Parkinson steunt u het onderzoek en kunt u een geweldige dag beleven met uw organisatie, bedrijf of vrienden.

De prachtige zeiltocht wordt  gemaakt met Lemsteraken, traditionele Friese zeilschepen door de Friese wateren, waarmee traditie en natuur samenkomen. In 2016 deden er elf boten mee met meer dan 100 deelnemers. U kunt de foto’s bekijken op onze Facebookpagina.

Doe mee en sponsor mee!

U kunt onderzoek naar nieuwe behandelingen voor de ziekte van Parkinson ook steunen. U kunt met uw bedrijf of organisatie een boot charteren en een tegelijk een geweldige zeiltocht beleven. Voor aanmelden of meer informatie kunt u contact opnemen met info@puntvoorparkinson.nl of 050 207 2130.