NAM & GLT-PLUS doneren €500,- aan de stichting vrienden van Punt voor Parkinson

De NAM & GLT-PLUS doneerden afgelopen donderdag 1 december een bedrag van €500,- aan de stichting vrienden van het Punt voor Parkinson. De NAM & GLT-PLUS willen de stichting graag ondersteunen en doneerde het geld in het kader van het project ‘300 dagen veilig werken’. 

De beide organisaties hebben veiligheid hoog in het vaandel en stimuleren veilig werken onder medewerkers. Dat doet ze onder andere door telkens als haar medewerkers erin zijn geslaagd 50 dagen te werken zonder incidenten met persoonlijk letsel, € 500,- te doneren aan een goed doel. Dit jaar slaagden de medewerkers er voor de zesde keer in 50 dagen aaneengesloten te werken zonder incidenten met persoonlijk letsel . Op initiatief van Jan Bults kozen de medewerkers er deze keer voor de donatie te doen aan de stichting de vrienden van het Punt voor Parkinson. De heer Bults, die zelf Parkinson heeft, is tevens patiënt bij het Punt voor Parkinson.

Op donderdag 1 december overhandigde de heer Bult de cheque van €500,- aan professor van Laar en mevrouw Steendam van het Punt voor Parkinson.

Op de foto vlnr: de heer Wietse Stuiver (NAM), professor van Laar en mevrouw Steendam (PvP) en de heer Jan Bults (GLT-PLUS).