Waar staan wij voor?

De kwaliteit van leven van patiënten met de ziekte van Parkinson en parkinsonisme kan verhoogd worden door goede zorg te verlenen in de breedste zin van het woord. Ons behandelteam staat altijd voor u klaar.

 

Onze visie

De ziekte van Parkinson is niet te genezen. Het multidisciplinaire team van Punt voor Parkinson streeft ernaar om de kwaliteit van leven te verbeteren. Wij zoeken met u naar mogelijkheden om de gevolgen van de ziekte te beperken en belemmeringen door de ziekte te overwinnen.

 

Onze missie

Wij streven naar de beste zorg voor patiënten met de ziekte van Parkinson en parkinsonisme. Op één adres en zo dicht mogelijk bij huis. Deze zorg leveren wij samen met andere zorgaanbieders. Eén van de doelen van onze zorg is dat patiënten zo lang mogelijk thuis kunnen blijven. Wanneer opname nodig is om problemen in de thuissituatie op te lossen, bieden we klinische opname aan.

We hebben kennis van zaken en volgen de nieuwste ontwikkelingen. We behandelen onze patiënten in een vertrouwde sfeer en omgeving, waarin ruimte is voor elke vraag of zorg.