Locatie

Punt voor Parkinson is gehuisvest in Maartenshof (onderdeel van Zorggroep Groningen). Punt voor Parkinson is het centrum voor geïntegreerde multidisciplinaire behandeling van mensen met de ziekte van Parkinson en parkinsonisme in Noord-Nederland.

Alle zorg in Maartenshof

Bent u parkinsonpatiënt en heeft u behandeling nodig? Al onze patiënten behandelen wij in ons expertisecentrum Punt voor Parkinson in Maartenshof. Hier werken specialisten uit het Martini Ziekenhuis, UMCG en Zorggroep Groningen samen om parkinsonpatiënten in Noord-Nederland de beste zorg te verlenen.

Bij Punt voor Parkinson vindt u alle deelnemers die aangesloten zijn bij het PPNN (Parkinson Platform Noord-Nederland) en ParkinsonNet, zoals:

  • neurologen
  • specialisten ouderengeneeskunde
  • verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten
  • thuiszorgmedewerkers
  • paramedici

 

Verwijzing naar Punt voor Parkinson

Patiënten uit het gebied in en rondom Groningen kunnen voor hun behandeling bij Punt voor Parkinson terecht, na verwijzing door de neuroloog van het Martini Ziekenhuis of UMCG.

Patiënten elders uit Noord-Nederland worden behandeld door de neuroloog in het eigen ziekenhuis. Wanneer de problemen met de ziekte complex zijn, kan uw neuroloog u doorverwijzen naar Punt voor Parkinson. Ook kan Punt voor Parkinson uw neuroloog ondersteunen in kennis en kunde.

 

Faciliteiten

Maartenshof is gevestigd in Groningen-Zuid, aan de A28. Een goed bereikbare locatie aan de rand van de stad. Wij hechten veel waarde aan het welbevinden van onze patiënten. Het is belangrijk dat u zich op uw gemak voelt. Daarom is Maartenshof een warme plek, met veel voorzieningen die bijdragen aan het thuisgevoel. Zo is er een bibliotheek, computerhoek en restaurant met warme en koude maaltijden. Tevens is er een kapper, schoonheidsspecialist en winkel.

 

Parkeren

Komt u met de auto en bent u slecht ter been? Speciaal voor bezoekers van Punt voor Parkinson hebben wij parkeerplaatsen aan de achterzijde van Maartenshof, hiervoor rijdt u de hoofdingang voorbij. Vanaf deze parkeerplekken maakt u gebruik van de achteringang van het gebouw en staat u direct in Punt voor Parkinson.