Punt voor Parkinson

Punt voor Parkinson is het expertise- en behandelcentrum voor patiënten met de ziekte van Parkinson, gevestigd in de stad Groningen. In Punt voor Parkinson werken specialisten uit het Martini Ziekenhuis, Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) en Zorggroep Groningen samen om parkinson- en parkinsonismepatiënten in Noord-Nederland de best mogelijke zorg te bieden.

Samen doen wij er alles aan om de levenskwaliteit van onze patiënten te verbeteren. Dat doen wij vanaf één centrale locatie in Maartenshof. U kunt bij ons terecht voor een bezoek aan de polikliniek én voor dagbehandeling, de Parkinson Kliniek en Long Stay.

 

Alle zorg op één plek

Als u te maken krijgt met parkinson of parkinsonisme, is het belangrijk dat u behandeld wordt door deskundige zorgverleners. Natuurlijk het liefst zo dicht mogelijk bij huis. In Maartenshof, waar Punt voor Parkinson gevestigd is, zit alle zorg op één plek. Hier vindt u alle behandelaars die zijn aangesloten bij het PPNN (Parkinson Platform Noord-Nederland). Zoals neurologen, specialisten ouderengeneeskunde, verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten, thuiszorgmedewerkers en paramedici/therapeuten die zijn aangesloten bij het landelijke ParkinsonNet. Iedereen heeft vanuit de eigen discipline een eigen taak en verantwoordelijkheid, maar samen hebben we één doel: samenwerken om optimale zorg te verlenen.

 

Wat zijn de voordelen van Punt voor Parkinson?

  • U krijgt specialistische zorg. Bij ons werken mensen met kennis van zaken.
  • De zorg wordt dicht rondom u georganiseerd en de lijnen zijn kort.
  • Wij kennen uw situatie en uw vragen. Bij ons weet u wat u kunt verwachten.
  • Vanaf het moment dat de diagnose is gesteld in het ziekenhuis, krijgt u alle zorg, behandeling en eventuele opname op één adres.
  • Wij hebben een afdeling voor kort en lang verblijf.
  • Onze specialisten zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
  • Wij zijn bereikbaar voor uw vragen of zorgen.

 

Punt voor Parkinson voor alle soorten zorg

Heeft u niet de zorg in ons behandelcentrum nodig? Maar wilt u wel verzekerd zijn van de kennis van Punt voor Parkinson? Uw behandelaar kan bij ons terecht voor ondersteuning in kennis en kunde. Zodat u, ook in uw vertrouwde omgeving, kunt rekenen op deskundige zorg.