Praktische informatie

Punt voor Parkinson Groningen is gehuisvest in Maartenshof (onderdeel van Zorggroep Groningen).

De polikliniek van Punt voor Parkinson Groningen is elke werkdag geopend tussen 8.00 en 16.30 uur. Op deze dagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 8:30 uur tot 12:00 uur en van 13:30 uur tot 15 uur.

Wanneer buiten deze tijden acute vragen bestaan of dringende problemen optreden, neemt u contact op met de dienstdoende huisarts. Deze kan indien nodig contact opnemen met de neuroloog van het ziekenhuis waar u onder behandeling bent.

Speciaal voor bezoekers van Punt voor Parkinson Groningen is er parkeergelegenheid aan de achterkant van Maartenshof, hiervoor rijdt u de hoofdingang voorbij (volg de borden). Vanaf deze parkeerplekken maakt u gebruik van de achteringang van het gebouw en staat u direct in Punt voor Parkinson.

Punt voor Parkinson Groningen

Schaaksport 100-102
9728 PG Groningen
info@puntvoorparkinson.nl

F 050 207 2138

 

Verwijzing naar Punt voor Parkinson

Patiënten uit het gebied in en rondom Groningen kunnen voor hun behandeling bij Punt voor Parkinson terecht, na verwijzing door de neuroloog van het Martini Ziekenhuis of UMCG.

U kunt bij ons terecht voor een bezoek aan de polikliniek én voor dagbehandeling, de Parkinson Kliniek en Long Stay

Patiënten elders uit Noord-Nederland worden behandeld door de neuroloog in het eigen ziekenhuis. Wanneer de problemen met de ziekte complex zijn, kan uw neuroloog u doorverwijzen naar Punt voor Parkinson. Ook kan Punt voor Parkinson uw neuroloog ondersteunen en adviezen geven.